За нас

www.aviator-technology.eu е онлайн магазин предлагащ решения за вашата сигурност: системи за контрол на достъп и работно време, домофонни системи, видеонаблюдение, безконтактни карти и чипове, структурни кабелни системи, пожароизвестяване и гасене, мрежово оборудване, както и всички съпътстващи ги услуги като проектиране, изграждане и поддръжка.

В онлайн магазина ще намерите най-съвременните продукти в сферата на сигурността. Предлагаме както типизирани бюджетни решения, така и индивидуални системи, съобразени с изискванията и нуждите на всеки един наш клиент.

Сайтът е собственост на Авиатор Технолоджи ЕООД. Нашия корпоративен сайт е на адрес: corp.aviator-technology.eu.

АВИАТОР ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД

Авиатор Технолоджи ЕООД е фирма, специализирана в областта на сигурността и комуникациите. Компанията е добре известна на българския пазар.

Разработваме и проектираме цялостни решения за сигурност и автоматизация със централизиран софтуер, разработен според изискванията на клиента. Предлагаме и отделни компоненти необходими за вашите системи.

Продуктовото портфолио на компанията включва контрол на достъп и работно време, домофонни системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване, периметрова охрана, мрежово оборудване, структурни кабелни системи, безконтактни карти и чипове. 

Продуктите и услугите, които предлагаме намират различно приложение в следните области на бизнеса: Системи за сигурност, Умен дом, Cloud, Дейта центрове, администрация, NFC, Охрана на стоки, Управление на склад, Автоматизация на производство, Текстилна индустрия, Животновъдство. 

Нашите продукти се имплементират в системите за управление на множество компании, независимо от техния сектор на дейност. Ако искате да сте сигурни в качеството на услугата и професионализма на екипа - изберете продуктите на "Авиатор Технолоджи" ЕООД! 

Авиатор Технолоджи ЕООД работи в сътрудничество с водещи производители от цял свят, което ни дава възможност да ви предложим голямо разнообразие на качествена техника, консумативи и услуги.

Предимството на разработваните от фирмата продукти е високото качество, съчетано с благонадеждност и конкурентни цени.
Нашата главна цел е създаването на висококачествени продукти, решения и обслужване, които да удовлетворяват нуждите на нашите уважаеми клиенти.

Авиатор Технолоджи ЕООД може да проектира, изгради и поддръжа Вашите системи.

Компанията има млад и високо мотивиран екип от професионалисти, които пътува и работи на територията на цялата страна и е на разположение на клиенти от всички области на бизнеса. Нашият екип е винаги на разположение за въпроси. Информация и съдействие за цялата предлагана продуктова гама, можете да получите 24/7 поддръжка, консултирайки се с нашите дежурни служители. Предлагаме гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Компанията предлага обучение за работа със системите и денонощна техническа поддръжка за клиенти и абонати на територията на цялата страна.

МИСИЯ

Нашата най-важна цел е клиентите и партньорите на Авиатор Технолоджи ЕООД да получат качествени решения, от които имат нужда. Високите стандарти на работа и иновативното мислене на екипа, води до създаването на качествени продукти на световно ниво. Всяка стъпка-от зараждането на концепцията, до производството, инсталацията и техническата поддръжка, е подчинена на стремежа ни, продуктите на Авиатор Технолоджи ЕООД да са решаващи за успеха на клиентите.

ДЕЙНОСТ

Авиатор Технолоджи ЕООД е иновативна компания в областта на проектирането, производството, изграждането и обслужването на системи за сигурност и комуникации. Разработването и внедряването на продукти, иновативният подход и професионалното отношение към клиента диктуват динамичното развитие на компанията. Авиатор Технолоджи ЕООД е лидер и доверен партньор в сферата на сигурността, като предлага решения за малък, среден и голям бизнес.

ЕКИП

Най-ценният капитал на Авиатор Технолоджи ЕООД са нейните служители-екип от високо-мотивирани и ентусиазирани млади хора, специалисти с опит и знания в областта на високите технологии. Компанията предлага възможност на свойте служители да придобиват нови компетенции и да усъвършенстват вече натрупаните. Новите знания в областта на иновациите, работата с индивидуални продукти и клиенти, пробужда ентусиазъм и желание в служителите да надскочат всяка поставена цел.