Доставка и плащане


Работно време: Понеделник - Петък, от 08:00 до 17:00 часа.

Поръчките се приемат от Понеделник до Петък, от 08:00 до 17:00 часа.


Условия на доставка:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка. Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриер.

Доставката е за сметка на получателя. Цената за доставка на пратки с куриер се определя от размерите, вида и избрания метод за доставка.


Условия на плащане:

Плащането на стоките и предоставяните услуги се извършва по банков път, наложен платеж или на място в офиса на Авиатор Технолоджи ЕООД.

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От него ще получите бележка за пощенски паричен превод или касова бележка за сумата, ако сте заплатили с карта.

При плащане по електронен път, чрез банков превод или чрез Easypay сумата се заплаща предварително. Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод.

Стоките ви ще бъдат изпратени след получаване на сумата по банковата сметка на Авиатор Технолоджи ЕООД.

ВАЖНО!

Запазете документа удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от Epay, Easypay, Borica или банков превод, защото той ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.


Срок:

Ако заявката за поръчка е подадена в неработен ден, срокът на доставка започва да тече от първия работен ден след подаване на поръчката.

Срокът за доставка за територията на страната е от 2 до 3 работни дни (в зависимост от населеното място на клиента и складовата наличност на избраните продукти). Ако продуктът не е на склад срокът може да бъде значително по - дълъг.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката ще бъдете своевременно уведомени на посочения телефон за контакти или e-mail адрес.